Balestrini el dia 15 de maig a les 19.00h a la fira Literal

A la fira Literal 2016 tindrem el privilegi de comptar amb l’escriptor, poeta i artista visual Nanni Balestrini, adscrit al moviment de la neovanguardia italiana.
Nanni Balestrini forma part del col·lectiu d’escriptors anomenat Gruppo 63, juntament amb autors com Uberto Eco, Toni Negri i Rossana Rossanda. Balestrini ha contribuït al naixement de revistes com Il Verri , Quinze , Alfabeta , Zoooom i Azimut.
És un referent literari a nivell europeu, per la seva contundència en el contingut i per la literatura trencadora i rupturista; i moltes vegades no és reconeguda per les connotacions polítiques dels texts o llibres visuals. És conegut per les seves obres vinculades a les mobilitzacions obreres de finals dels 60 i dels 70.
L’any 1976 és acusat per l’Estat Italià de ser membre de les Brigate Rosse i s’exilia primer a París i més tard a Alemanya.
Podrem comptar amb la presència de Nanni Balestrini el dia 15 de maig a les 19.00h a la fira Literal 2016, a la Fabra i Coats de Sant Andreu, a Barcelona.